Informatie

Laat je inspireren op de Lente-Fair 2022

De lentekriebels spelen op en het buitenleven roept je!

Kom genieten en laat je verrassen op de Lente-Fair. Deze nieuwe Lente-Fair zal geheel in het teken staan van het complete leven en voor ieder wat wils. Van binnen- en buitenleven, mobiliteit, bouw en verbouw, veranda’s, tuininrichting tot lifestyle, decoratie, dieren, hobby’s, fashion, travel, outdoor en food. Er is voor iedereen wat te zien en te doen. Je kan heerlijk eten en drinken, je laten vermaken door een diversiteit aan entertainment, er zijn workshops, terrassen en proeverijen.
Een inspirerende dag op de Lente-Fair die je een zonnig en warm gevoel geeft. Een grote diversiteit aan exposanten en dus aan producten.

Dé gezelligste en zonnigste fair voor man en vrouw, jong en oud.

 

Bereikbaarheid Rotterdam Ahoy

Rotterdam Ahoy is ideaal gelegen aan de snelweg, bij metro- en bushalte Zuidplein.      Rotterdam Ahoy is makkelijk bereikbaar,  of je met de auto, per fiets of met het openbaar vervoer naar Rotterdam Ahoy komt.

Bus, Metro & Trein

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro en met de trein. vanaf bis- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

Met de auto

Rotterdam Ahoy beschikt overn 2.000 parkeerplaatsen. om op eventdagen zeker te zijn van een parkeerplek is het mogelijk om tot uiterlijk 2 uur voorafgaand aan de Lente-Fair een parkeerkaart te kopen via https://www.ticketmaster.nl/search?keyword=parkeerticket%20ahoy    Voor € 18,00 ben je verzekerd van een parkeerplek direct naast Ahoy. Zonder parkeergarantie betaal je € 14,50. Hiervoor is vooraf een kaartje kopen niet noodzakelijk.

Kaarten bestellen

De verkoop van tickets voor de Lente-Fair 2022 is gestart. Koop uw kaarten online, dan betaalt u € 7,50 in plaats van  € 14,50. Bovendien hoeft u dan niet lang in de rij van de kassa te wachten. Kinderen t/m 7 jaar hebben gratis toegang.

Lente-Fair 2022

Donderdag 31 maart tot en met zondag 3 april 2022.

Openingstijden:

Dagelijks van 10:00 – 17:00 uur

Contactgegevens

p/a Energieweg 25
3281 NH Numansdorp
+31 (0)186-782116
 info@lente-fair.nl

 

 

Lente-Fair 2022

Donderdag 31 maart t/m zondag 3 april 2022
Rotterdam Ahoy
Open van 10:00 tot 17:00 uur