Informatie

Laat je inspireren op de Lente-Fair 2020

De lentekriebels spelen op en het buitenleven roept je. Lekker buiten leven met misschien wel nieuwe tuinmeubels of een nieuwe kampeeroutfit, een mountain bike of elektrische fiets of een fietsdrager. BBQ op briketten of houtskool of gas? Misschien wel een GREEN EGG en wat zijn dan lekkere recepten en welke frisse lentewijnen zijn er? Van houtbewerking en schilderen tot aan volledig uitgeruste campers of visuitrusting.

Het lentegevoel roept, laat je inspireren op de LENTE-FAIR.

Lente-Fair, het ultieme familiefeest

Kom genieten en laat je verrassen op de Lente-Fair. Deze nieuwe Lente-Fair zal geheel in het teken staan van het complete leven en voor ieder wat wils. Van binnen- en buitenleven, mobiliteit, bouw en verbouw, veranda’s, tuininrichting tot lifestyle, decoratie, dieren, hobby’s, fashion, travel, outdoor en food. Er is voor iedereen wat te zien en te doen. Je kan heerlijk eten en drinken, je laten vermaken door een diversiteit aan entertainment, er zijn workshops, terrassen en proeverijen.
Een inspirerende dag op de Lente-Fair die je een zonnig en warm gevoel geeft. Een grote diversiteit aan exposanten en dus aan producten.

Dé gezelligste en zonnigste fair voor man en vrouw, jong en oud.

Kaarten bestellen

De verkoop van tickets voor de Lente-Fair 2020 is gestart. Koop uw kaarten online, dan betaalt u € 7,50 in plaats van € 14,50. Bovendien hoeft u dan niet lang in de rij van de kassa te wachten.

Lente-Fair 2020

Donderdag 2 april tot en met zondag 5 april 2020.

Openingstijden:

Dagelijks van 10:00 – 17:00 uur

Contactgegevens

p/a Energieweg 25
3281 NH Numansdorp
+31 (0)85 782 8178
  info@lente-fair.nl

Lente-Fair 2020

Donderdag 2 t/m zondag 5 april 2020
Rotterdam Ahoy
Open van 10:00 tot 17:00 uur